Elten

Elten

Innovatie en traditie uitstekend verenigd

Elten behoort tot de leidinggevende fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Sedert 1910 vervaardigt het familiebedrijf Elten veiligheidsschoenen te Uedem, in de Laag-Rijnlandse vlakte. Heden ten dage behoort het met circa twee miljoen paar per jaar tot ’s werelds leidinggevende fabrikanten. In het productassortiment bevindt zich voor nagenoeg iedere professionele vereiste het juiste model in de juiste maat. Richtsnoeren die in doorslaggevende mate tot het succes van de onderneming bijdroegen, zijn: investering in eigentijdse veiligheidsconcepten, onderzoek in samenwerking met wetenschappers, technologische vernieuwing, gebruikt van hoogtechnologische materialen, draagcomfort en modebewust design.

bezoek website

Lowa Logo

Lowa

Design en functie op het hoogste niveau

Kwaliteit en pasvorm hebben bij LOWA steeds de hoogste prioriteit. Benevens de permanente optimalisatie van techniek, functie en design is Duitsland als locatie een vast onderdeel van onze ondernemingsfilosofie. Een schoen wordt pas een LOWA wanneer hij tot in het kleinste detail perfect is. Teneinde de noodzakelijke ‘kleinigheden’ uit te werken en te begrijpen, zetten wij op innovatieve en gemotiveerde medewerkers in die de productfilosofie van LOWA in praktijk brengen. Met de LOWA Work Collection bewijzen wij wederom dat we de behoeften van de schoenendragers tot in het detail begrepen hebben.

bezoek website

Emma

Emma

When ordinary shoes just aren't up to the job...

EMMA gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen. Momenteel maken zij vooruitstrevende veiligheidsschoenen voor 9 geselecteerde industrieën en bieden zij een business lijn waarbij ze ook handgemaakte designschoenen aanbieden.

Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als “fashion artikel” dat ook veiligheid moet bieden. Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort.

Met de 3 pijlers van Emma zorgen ze ervoor dat al de schoenen en laarzen extreem veilig zijn, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
Hydro Control houdt je voeten droog door nattigheid buiten te houden en zweet af te voeren. Balance richt zich op optimale positie van de voet en Contact Management zorgt voor maximale grip op elke ondergrond.

We willen schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma staat voor meer veiligheid en meer comfort.

....there's always an Emma shoe that is.

bezoek website

Grisport

Grisport

Beschermend, stoer, eigentijds en comfortabel. Menig drager van veiligheidsschoenen loopt weg met de schoenen van het Italiaanse merk Grisport. 

Grisport maakt gebruik van innovatieve materialen, producten en productietechnieken. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. 

In de schoenen vind je dit onder andere terug door het gebruik van Vibram® zolen, Sympatex® waterdichte folies en Cambrelle® voeringen. Ook het zelf ontwikkelde en unieke Heel-Support-System® is daar een goed voorbeeld van.

bezoek website

Overige merken

Verder hebben wij nog merken zoals Maxguard, Diadora, 2work4 Damesschoenen ,Dassy werkschoenen en About Blue onder ons dak maar ook klompen als Sika en Stövel en natuurlijk laarzen van Dunlop en Bekina.
kortom op gebied van voet veiligheid kan van Maanen bedrijfskleding iedere job aan.