Bedrijfskleding, werkkleding, veiligheidskleding, werkbroek, Fristads, Mascot, Tricorp, Havep, Dassy, Lommel, Luyksgestel, Bergeijk, Eersel, Duizel, Hapert, Reusel, De Kempen, Valkenswaard, Dommelen, Santino
Logo Mascot 2

Mascot

Werkkleding moet praktisch, functioneel en slijtvast zijn. Het moet een lange levensduur hebben én comfortabel zijn om te dragen. Op basis van deze gedachte ontwikkelt en produceert Mascot werkkleding.  Mascot heeft een breed pakket van basic tot veiligheidskleding, in vele kleuren en maten. Volledig op elkaar afgestemd zodat u een compleet pakket kunt samenstellen. Voor elk bedrijf een eigen uitstraling en functionele kleding onder één merk.

bezoek website

Fristads Logo Black2019

Fristads 

Fristads maakt professionele werkkleding die er goed uitziet, comfortabel is en jaren meegaat. 

Onze kledingstukken zijn vakkundig ontworpen om u te beschermen tegen gure omstandigheden, vuil werk en slecht weer. Ontworpen om uw gereedschap dicht bij de hand te houden, uw professionele imago hoog te houden en toch persoonlijk te blijven. 

bezoek website

Dassy Workwear

Dassy

De volledige collectie combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. 
Dassy zorgt er niet alleen voor dat u goed voor de dag komt maar schenkt ook bijzonder veel aandacht aan het praktische aspect van de kledij. 

Dassy richt zich tot professionelen uit diverse sectoren zoals onder andere bouw, wegenbouw en logistiek. De collectie is zo opgebouwd dat men snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, van broek met jas tot bretelbroek met fleece en T-shirt, volledig in functie van de bedrijfskleuren van de klant. 

bezoek website

Logotricorprfc 2019 1
Cover Tricorp Vrij

Tricorp is MARKTLEIDER IN MODERNE WERKKLEDING

 

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear, wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. RFC in ons logo staat dan ook voor Representative, Functional, Clothing. Deze toevoeging aan ons logo weerspiegeld onze nationale èn internationale ambities en de uitbreiding van onze collectie met een Multi Normenlijn, regenkleding en dameskleding.

Onze werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De kleding die wij produceren voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen.Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) is Tricorp voor alle moderne werkkleding het betrouwbaarste merk in de markt

Projob

ProJob

ProJob Werkkleding is innovatief op verschillende manieren. Er is veel tijd besteed aan ergonomie, functionaliteit, design en kwaliteit omdat zij vinden dat werkkleding voldoende weerstand moet kunnen bieden aan de ruwste omstandigheden. 

Werkkleding van ProJob heeft een grote invloed op de werktevredenheid van de werknemers, omdat de kleding prettig draagt. Eén van de basis ontwerpprincipes is dat de kleding die je draagt ook representatief dient te zijn. ProJob, the best brand for business

bezoek website

Sticomfort

Sticomfort

Sticomfort® zaagkleding is al sinds de jaren tachtig toonaangevend op de Nederlandse markt. Een assortiment voor de gebruiker van machines in de groensector, dat gedurende de jaren is uitgegroeid tot het meest complete in zijn soort en uitstekend is afgestemd op de pasvorm van de  Nederlandse gebruiker.

bezoek website

Greiff

Greiff

Greiff is een gevestigde naam sinds 1802 en is groots geworden in de productie van heren- en dameskostuums en kleding voor gastronomie en het hotelwezen. Hierbij zorgen ze niet alleen dat de kleding smaakvol en modieus is, maar ook op gebied van kwaliteit en comfort voldoet het aan alle eisen. Hierdoor garandeert Greiff zowel in corporate wear als gastro moda eeb stijlvolle en professionele uitstraling.

bezoek website

Chauddevant

Chaud Devant

De collectie van Chaud Devant Chefwear bevat een breed scala aan kokskleding speciaal ontwikkeld voor de chef en zijn brigade in de keuken. 

De collectie bestaat uit koksbuizen, kokspantalons, mutsen, sloven en schorten in vele modellen en kleuren en bevindt zich in het hoog- en middensegment. Tevens bevat de collectie leuke, trendy sloven & schorten voor de bediening. 

bezoek website

Custom Made

Custom Made kleding.

Bedrijfskleding en promotioneel textiel kunnen geheel naar eigen wens worden gecreëerd. Eigen kleuren, ingeweven logo's of aangepaste materialen; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. 
Elk bedrijf heeft zijn eigen kenmerken. Van logo, slogan, kleuren en stijl. 
Die bedrijfskenmerken staan voor de cultuur, kwaliteit, sfeer en het imago van het bedrijf. Daarvoor biedt Van Maanen Bedrijfskleding elk bedrijf de mogelijkheid tot de ontwikkeling van een geheel eigen kledinglijn.

Wij bespreken uw wensen en voorkeuren en vertalen dit in uw eigen kleuren, materialen, modellen en verpakkingen. Hierbij adviseren wij u helder en duidelijk over het ontwerp, de corporate uitstraling, productkeuze, labeling en productontwikkeling. Stap voor stap vertalen wij uw huisstijl op professionele wijze naar uw eigen, exclusieve kledinglijn.

Overige merken

Verder selecteerden wij voor u nog de volgende merken promotionele kleding: Harvest, Printer, Clique , Newwave sportsware,Santino, Russel collection en AWD'is. Deze kleding kan uitstekend bedrukt of borduurt worden met uw logo of tekst. Voor zowel bedrijven als verenigingen en evenementen. Samen maken zij met hun brede keuze uit T-shirts, poloshirts, sweaters,  jassen  en bedrijfskleding het plaatje tot één geheel. 

Bent u opzoek naar (speciale) kleding of advies... en u vindt deze niet?

Neem vrijblijvend contact op